Specialiteiten

Specialiteiten

Wij voeren diverse specialistische werkzaamheden uit.

-Uitfrezen van de v-groef met een speciale frees machine.

-Levering van speciale plinten en overgang profielen in alle mogelijke houtkleuren en materialen.

-Mogelijkheid om de parketvloer af te laten polijsten. Hierdoor wordt alleen bovenste lak of wax laag ( inclusief oppervlakkig ingetrokken vuil ) verwijderd en opnieuw behandeld. Dit levert u een kostenbesparing op en verlengt de levensduur van uw parketvloer.

-Levering van alle merken parketlak, wax en olie. Voor huishoudelijk en professioneel gebruik.

-Verhuur professionele boenmachine en schuurmaterialen. Voor 25 euro per dag is deze machine te huur. Voor 5 euro extra kunt u er gebruikte schuurmaterialen bij huren. Hiermee kunt u zelf uw wax- of wasvloer reinigen, polijsten en voorzien van een nieuwe waslaag.

-Regelmatig worden wij door verzekeraars benaderd om een taxatie uit te voeren. De taxatiekosten vervallen indien de werkzaamheden door ons worden uitgevoerd.

-Aandelen van nieuwe parket delen na een uitbouw (erker of serre). Het nieuwe gedeelte wordt legklaar gemaakt, daarna wordt het nieuwe parket aangesloten op het bestaande. Meestal kunnen wij hetzelfde materiaal leveren of zelf op maat maken. Als het parket niet meer te leveren is zijn er vaak nog andere mogelijkheden om de vloer aan te delen. Hierna zal de gehele vloer geschuurd en afgewerkt worden. Het verschil tussen nieuw en oud is in de meeste gevallen niet meer zichtbaar. Bij parketvloeren die erg verkleurd zijn zal het nieuwe parket in het begin lichter zijn. Door de inwerking van licht en verkleuring van het hout wordt dit vanzelf donkerder.